Realisaties

Suits and Stitches

Levering van een showroom op wielen voor Suits & Stitches. 
Cargo Service is verheugd om de eerste mobiele showroom voor de gerenommeerde kleermaker van Herenkleding Albert uit Antwerpen te leveren. Mark Van Hove kwam een tijdje geleden bij ons aanbellen of we hem konden helpen met het opbouwen van een winkel op wielen … en het resultaat mag er zijn.
Wij hebben samen met hen de opbouw uitgewerkt en de truck werd ook voorzien van lithium batterijen en elektrische aansluitingen, airco en verwarming. Alles in functie van maximaal comfort voorde klant bij de aankoop van maatkleding. Voor de inrichting heeft Looking4woodgezorgd.

Transportfirma x

Gezien Transportfirma x voortdurend van punt A naar B begeeft, was het voor hen zeer belangrijk om gebruik te maken van een voertuig waarbij het laden en lossen een minimum van tijd in beslag neemt. De laadruimte diende wel zo groot mogelijk te zijn. Het voertuig kreeg 2 achterdeuren en 1 zijdeur, zodat men snel en efficiënt het juiste materiaal in handen heeft. De binneninrichting van de polyvolume werd afgewerkt met een polyester vloer en dito wielkasten en beklede rails.

Cisco

Dit voertuig werd geleverd als mobiel opleidingscentrum. We bouwen elk voertuig op maat van de klant. Zo werd deze Promowheels uitgerust met LED spots en RGB Led verlichting waarvan u de kleur zelf kan aanpassen. De zijkant is voorzien van een hoofdingang met glazen schuifdeur. De binnenkant is voorzien van een grijze vloer en witte muurbekleding. Er werd eveneens een flatscreen in gemonteerd. De vrachtwagen kan voorzien worden van een eigen energiebron, door middel van zonnepanelen.

Wij hebben altijd een pasklare oplossing voor u

Wil u graag een polyvolume huren of kopen? Heeft u bijkomende vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Katleen headshot
Katleen Vander Veken
Zaakvoerdster
Vraag vrijblijvend uw offerte aan
Arrow right