Polyvolume by Cargo Service

Wie zijn we?

Over

Over Cargo Service

De Polyvolumes worden gebouwd bij Durisotti in het noorden van Frankrijk. Durisotti is één van de grootste spelers in Frankrijk voor het opbouwen en ombouwen van lichte bedrijfsvoertuigen.

Het bedrijf dat werd opgericht in 1956 kent al een lange geschiedenis. Ze hielden zich in het begin vooral bezig met het herstellen van personenvervoer voor de mijnwerkers. Toen de mijnen sloten gingen ze zich meer richten op de opbouw van lichte vracht. Kwaliteit en klantentevredenheid wordt hoog in het vaandel gedragen.

Ze hebben een ISO 9002 kwaliteitscertificaat en regelmatige controles op de vloer van in het begin tot het eind van de productieketen zorgen voor kwalitatief afgewerkte producten.

Zie ook www.durisotti.com

Cargo Service is een carrosseriebedrijf gespecialiseerd in de carrosseriebouw en - herstellingen van vrachtwagens en autobussen, schilderingen en het plaatsen van laadbruggen. Onze jarenlange ervaring in de sector vertaalt zich in een sterke technische vakkennis. We gaan geen uitdaging uit de weg en leveren steeds een gepaste oplossing op maat! 
 
Meer info vind je op www.cargoservice.be

Polyvolume by Cargo Service verkoopt en verhuurt polyester kasten op lichte vrachtwagens. Informatie en foto’s vindt u op deze website. Uiteraard helpen wij u graag verder in een persoonlijk gesprek voor het meest geschikte voertuig voor uw project. 

Als agent van Durisotti is Cargo Service het aanspreekpunt voor Belgische en Luxemburgse klanten die een Polyvolume willen aanschaffen. Wij vertalen het lastenboek naar de productie afdeling in Frankrijk en volgen mee op dat het eindproduct voldoet aan de wensen van de klant. Verder zorgen wij voor het papierwerk en voor het nieuwe gelijkvormigheidsattest, zodat het voertuig rijklaar is voor technische controle.

Wij hebben altijd een pasklare oplossing voor u

Wil u graag een polyvolume huren of kopen? Heeft u bijkomende vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Katleen headshot
Katleen Vander Veken
Zaakvoerdster
Vraag vrijblijvend uw offerte aan
Arrow right